Δήμος Θεσσαλονίκης

Συνεργάτης
Δήμος Θεσσαλονίκης
Σύνοψη εταίρου

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στην Ελλάδα, είναι μια Δημόσια Τοπική Αρχή. Είναι ο κύριος δημόσιος φορέας που εκπροσωπεί την τοπική αυτοδιοίκηση για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Στοχεύει στην ανάπτυξη της πόλης της Θεσσαλονίκης σε διάφορα θέματα (π.χ. πολιτικά, τεχνικά, περιβαλλοντικά κ.λπ.)

Georgios Papastergios

Η παρακολούθηση και η βελτίωση της ποιότητας του αέρα αποτελούν σημαντικούς στόχους πολιτικής για το Δήμο Θεσσαλονίκης, άμεσα συνδεδεμένους με τη συμμετοχή μας στην αποστολή της ΕΕ “Κλιματικά ουδέτερες και έξυπνες πόλεις”.

Dr. Γεώργιος Παπαστέργιος

Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού & Παρακολούθησης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (Γραφείο Ανθεκτικότητας)

Δήμος Θεσσαλονίκης

Δύο δημοτικές μονάδες συμμετέχουν στο πρόγραμμα LIFE SIRIUS, το Τμήμα Περιβάλλοντος & Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή και το Τμήμα Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Παρακολούθησης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (Γραφείο Ανθεκτικότητας). Και οι δύο μονάδες διαθέτουν σημαντική τεχνογνωσία στην υλοποίηση έργων της ΕΕ/περιβαλλοντικών έργων και είναι στελεχωμένες με ικανότατους υπαλλήλους